Nieuws


Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

13.09.19 De eerste foto’s van de nieuwe jongen staan online! Neem snel een kijkje bij het kopje ‘Nestjes’.
04.09.19 HOERA! De langverwachte nestjes zijn geboren! Gisteren, op 3 september, zijn er zes nestjes geboren. De komende dagen ga ik alle mails beantwoorden en ga ik beginnen met afspraken inplannen voor de kijkochtend op zaterdag 28 september. 
22.05.19 De jongen doen het super goed! Ze eten al volop brokjes en hooi mee en springen vrolijk door het hok. I.v.m. een deadline voor mijn afstuderen en een weekend weg worden er deze week helaas geen nieuwe foto’s geplaatst. Volgende week weer nieuwe foto’s! 
11-05-19 Er zijn vijf nieuwe nestjes geboren, dit zijn de laatste nestjes voor de zomerstop. Waarschijnlijk wordt er op zaterdag 18 mei een kijkochtend georganiseerd voor deze nestjes.
23-03-19 Er zijn de afgelopen week maar liefst zeven nestjes geboren! Deze jongen komen over drie weken op de website te staan bij het kopje Nestjes.
15-02-19 De eerste nestjes van 2019 zijn geboren! Neem snel een kijkje bij het kopje ‘Nestjes‘ voor foto’s en bij het kopje ‘Te koop‘ voor de beschikbare konijntjes.
13-05-18 Er is een enorme babyboom geweest bij Bunny’s Plaza! Alle jongen staan nu ook op de website, neem snel een kijkje bij het kopje ‘Nestjes’ en voor de beschikbare konijntjes bij het kopje ‘Te koop’. 
14-04-18 De eerste nestjes van het jaar zijn geboren! Neem een kijkje bij het kopje te koop.