Nestjes

HOERA! Er liggen op dit moment zes nestjes in het stalletje van Bunny’s Plaza!

Helaas zijn er op dit moment geen konijntjes meer beschikbaar uit deze nestjes, ik ben overspoeld met reacties en daardoor is de kijkochtend voor nu VOL. 

 

Het nestje van Ginger

13.09.19 Ginger is op 3 september bevallen van twee jongen, daarnaast heeft ze nog twee jongen geadopteerd. 

20.09.19 Het gaat super goed met de jongen van Ginger + de twee adoptie baby’s. Volgende week de eerste foto’s buiten het nestje!

 

Het nestje van Madagascar

13.09.19 Madagascar is op 3 september bevallen van vijf jongen. Ze zijn erg mooi getekend en doen het allemaal super goed. 

20.09.19 Madagascar en haar jongen doen het erg goed. Ze groeien hard en hebben hun oogjes al open. Volgende week de eerste foto’s buiten het nestje!

 

Het nestje van Evy

13.09.19 Evy is op 3 september bevallen van een nestje met vijf jongen. Ze hebben mooie blauw / crème tinten. 

20.09.19 De grijze bolletjes van Evy doen het erg goed. Ze zijn zo mooi 😀 Volgende week de eerste foto’s buiten het nestje!

 

Het nestje van Chico

13.09.19 Chico is op 3 september bevallen van maar liefst zes jongen. Chico is zelf een klein konijntje, daarom is dit een aardig groot nestje voor haar. Desondanks doen ze het super goed.

20.09.19 Chico en al haar zes jongen doen het super goed, wat is ze toch een goede moeder. Volgende week de eerste foto’s buiten het nestje!

 

Het nestje van Lola

13.09.19 Lola is op 3 september bevallen van een nestje met vier jongen. Er zitten twee witte / heel licht crème jongen bij, grappige beestjes. 

20.09.19 Lola en de vier dikzakjes doen het super goed. Ze heeft op dit moment het dikste nestje, haha. Volgende week de eerste foto’s buiten het nestje!

 

Het nestje van Caramello

13.09.19 Caramello is op 3 september bevallen van maar liefst zes jongen. Moeder en jongen doen het tot nu toe erg goed.

20.09.19 Caramello en haar jongen doen het super goed. Ik maak me alleen over één ding zorgen… HOE GA IK DEZE JONGEN UIT ELKAAR HOUDEN! Volgende week de eerste foto’s buiten het nestje!

 

 
Bunny’s Plaza heeft ook een eigen Facebook en Instagram pagina, like/volg deze pagina’s en blijf op de hoogte van alle nestjes d.m.v. leuke foto’s!
Bunny’s Plaza Facebookpagina
Bunny’s Plaza Instagram-account